Truppen klar til OB

Kategorier

Truppen klar til OB

Den sidste træning forud for fredagens opgør mod OB er slut, og trænerteamet har udtaget de 19 spillere som skal hente tre point i Odense.

FC Nordsjælland havde tirsdag fornøjelsen af Chelsea FC i UEFA Champions League, en kamp med et højt tempo, og netop tempoet og niveauet skal tages med når det fredag går løs i Odense. – Vi er allerede videre, det kom vi i går, så fokus er nu på OB, men det som vi selvfølgelig forsøger er at få det tempo som er i de Europæiske kampe ind i Superliga-kampene. Den måde vores spil fungerer på i  de Europæiske kampe skal tages med til Odense, for det går hurtigere og der er mere pres på, fortæller Kasper Hjulmand, men understrager samtidig at det er et OB mandskab som han har stor respekt for. – OB er et rigtig godt hold, og vi ved vi får top modstand når vi møder dem. Vi spillede 1-1 mod dem sidste gang i en meget lige kamp. Det bliver helt sikkert noget af det samme, en tough match som venter os, siger Cheftræneren. FC Nordsjællands trup til Superligakampen mod OB fredag kl.18.30:
1 Jesper Hansen, 2 Jores Okore, 5 Anders “AC” Christiansen, 6 Enock Adu, 7 Nicolai Stokholm, 8 Patrick Mtiliga, 10 Mikkel Beckmann, 11 Morten Nordstrand, 15 Joshua John, 16 Thomas Villadsen, 17 Søren Christensen, 18 Michael Parkhurst, 19 Mark Gundelach, 20 Kasper Lorentzen, 21 Ivan Runje, 22 Andreas Laudrup, 23 Mario Ticinovic, 24. Kamal Issah og 30 Lasse Petry. Truppen tæller 19 spillere og én skal dermed sorteres fra på kampdagen.