Truppen klar til AaB

Kategorier

Truppen klar til AaB

Så er FCN-spillerne igen klar til kamp, og denne gang er det AaB som kommer på besøg på Farum Park.

De sidste forberedelse på træningsbanen er overstået og trænerteamet har udtaget den trup som de mener skal hente tre point imod Superligaens nummer to. AaB har leveret en rigtig flot sæson indtil videre, som også har bragt dem i toppen af rækken. Et hold som Cheftræner Kasper Hjulmand er imponeret over. – Et hold som har gjort det fantastisk, de har introduceret nogle nye unge spillere i løbet af 2012. Det er spillere som gør det rigtig godt, og som til tider spiller meget sprudlende. Men selvom man har fokus på offensiven, så har deres defensiv også være rigtig stærk. Men vi føler vi er klar og er top motiveret til kampen, så fokus på egne evner, så skal vi ud og gå efter tre point, siger Kasper Hjulmand. FC Nordsjællands trup til Superligakampen mod AaB fredag kl.18.30:
1 Jesper Hansen, 2 Jores Okore, 4 Henrik Kildentoft, 5 Anders “AC” Christiansen, 6 Enock Adu, 7 Nicolai Stokholm, 8 Patrick Mtiliga, 10 Mikkel Beckmann, 11 Morten Nordstrand, 15 Joshua John, 17 Søren Christensen, 18 Michael Parkhurst, 19 Mark Gundelach, 20 Kasper Lorentzen, 21 Ivan Runje, 22 Andreas Laudrup, 23 Mario Ticinovic, 24 Kamal Issah, 25 David Jensen og 30 Lasse Petry. Truppen tæller 20 spillere og to skal dermed sorteres fra på kampdagen.