Stolt Jesper Hansen vil vise sit værd

Kategorier


Jesper Hansen vil markere sig stærkt i landsholdslejren – foto: gettyimages

Stolt Jesper Hansen vil vise sit værd

Det har været en opadgående formkurve for målmanden de sidste par sæsoner, hvor udviklingen har været i højsædet.

Den udvikling har nu betalt sig, og Jesper Hansen blev i fredags udtaget til landsholdet i stedet for Kasper Schmeichel. Et pejlemærke som glæder målmanden. – Jeg har haft en masse gode oplevelser på det sidste, og nu får jeg lov til at være med i landsholdstruppen. Det er super fedt, og jeg er virkelig stolt. Det kan klubben også være, og mine holdkammerater har en kæmpe ære. Det er mange års hårdt arbejde, og det er en stor dag for mig, fortæller Jesper Hansen der nu er klar til at arbejde hårdt for at bevise Morten Olsen at det ikke er sidste gang han skal udtages. – Nu skal jeg bevise at jeg er værdig til at komme med de næste mange gange. Jeg skal vise mig frem fra min bedste side, det må være målet nu. Og det er virkelig dejligt at se at det hårde arbejde betaler sig, der er stille og roligt blevet lagt på i min udvikling, slutter Jesper Hansen.