Stokholm: Presset skal lægges på Juventus

Kategorier

Stokholm: Presset skal lægges på Juventus

Anføreren glæder sig til aftenens kamp mod Juventus, og håber på en super opbakning.

FC Nordsjælland går ind til den tredje UEFA Champions League kamp i mod Juventus FC i forsøget på at komme på tavlen både hvad angår point og mål. Truppen har været skuffet over de manglende mål og point i den største turnering,  men har set stor fremgang fra den første kamp i Donetsk til kampen i Parken mod Chelsea. Så hvis der kan leveres samme spillemæssige præstation, så er anfører Nicolai Stokholm overbevist om at Juventus kommer på en meget svær opgave. – Det bliver fantastisk, vi havde en OK oplevelse sidste gang. Efter kampen sad vi faktisk med en bedre følelse end vi gjorde efter Shakhtar kampen. Vi følte vi var tættere på, selvom slutresultatet måske ikke helt viser det. Men vi har tro på at vi igen kan tage noget styring på spillet og få scoret så vi kan få lagt pres på Juventus, siger Stokholm og fortæller videre at italienerne er presset til at vinde. – Vi ved at der kommer et italiensk hold, som føler at de skal slå os, fordi de to andre hold har gjort det. Så det skal nok blive en spændende kamp og jeg glæder mig helt vildt, slutter Stokholm. Du kan se og høre mere fra Stokholm, og fra mandagens træning og pressemøde.