Støt drengene i Odense – FCN gi’r bussen

Kategorier


FCN fik flot støtte i Parken i aftes, og sådan skal det også være i Odense fredag aften. (Foto: Lars Johansen)

Støt drengene i Odense – FCN gi’r bussen

FC Nordsjælland har brug for støtte igen allerede fredag aften i Odense til Superligakamp mod OB

Når FC Nordsjælland fredag kl. 18:30 skal følge op på superligasejren over Esbjerg og den spillemæssigt flotte Champions League-indsats, bliver der brug for opbakning fra tribunerne. Fredagskampe kan være en udfordring og derfor har FCN valgt at give bus-transport og billetter til udebaneafsnittet til de første 50, der henvender sig i FCN Shoppen og melder sig til. Skulle der komme flere end 50 tilmeldinger, giver vi også transporten til de følgende tilmeldinger (dog maksimalt til 100): Program: 15:00                  Afgang fra Farum Park                           – Mulighed for at købe øl og vand om bord – vi indlægger også et stop undervejs. 18:30                  OB – FC Nordsjælland                –          Vi kører hjem lige efter kampen 23:00                  Forventet ankomst til Farum Park Vi håber at rigtig mange vil udnytte muligheden for at støtte holdet i kamp for titelforsvaret. Er du interesseret skal du henvende dig i FCN Shoppen onsdag eller torsdag mellem 16:30 og 19:00. Reservation af transport og billet kan kun ske ved personlig henvendelse.