Spilletid til AC og Laudrup på U/21-landsholdet

Kategorier


AC fik 63 minutter på banen i kampen mod Spanien – foto: fcn.dk

Spilletid til AC og Laudrup på U/21-landsholdet

Det var næppe det helt store smil der var at finde hos Anders ’AC’ Christiansen og Andreas Laudrups efter kampen mod Spanien.

Det blev til en gevaldig øretæve på 5-0 mod de spanske værter, og det ser nu mere end almindelig svært ud at skulle kvalificere sig til næste sommers EM-slutrunden for de unge danske talenter. ’AC’ startede inde på den offensive midtbane, og havde flere gode aktioner men desværre blev de danske chancer ikke udnyttet. ’AC’ blev skiftet ud i 63 minut. Andreas Laudrup kom på banen i det 67 minut, men det var uden at kunne sætte sig præg på kampen da Spanien på det tidspunkt første 4-0. Mark Gundelach kom ikke på banen, men kan måske se frem til spilletid når der er retur kamp i Aalborg næste tirsdag. Det var Anders Christiansens ungdomslandskamp nummer 22 og for Laudrups vedkommende var det kamp nummer 26 i den danske trøje.