Søren C: Pokalfodbold har sit eget liv

Kategorier


En jublende lykkelig Søren Christensen med knyttet næve, efter at han med målet til 3-2 mod FCM i maj 2011 havde sikret pokalen til FC Nordsjælland for andet år i træk.

Søren Christensen:
Pokalfodbold har sit eget liv

– Har man først prøvet at vinde en finale i Parken, vil man altid gerne opleve det igen, siger Søren Christensen før pokalkampen mod de evige rivaler fra FCM i Farum Park i morgen onsdag kl. 19.00

For FC Nordsjællands spillere er pokalfodbold noget helt særligt. Euforien fra de to finalesejre giver stadig et boost, når der står pokalfodbold på programmet. Søren Christensen husker med stor glæde tilbage på de to pokaltriumfer, hvor han selv blev matchvinder i finalen i 2011 med scoringen til 3-2 kort før tid: – Det var skønt at score det mål. Fantastisk at være med til at afgøre en finale både for mig og for hele klubben. Pokalfodbold har sit eget liv, meget forskelligt fra Superligaen. Det er altid en ny kamp og en ny turnering, når man står foran en pokalkamp. – FCM vil sikkert gerne have revanche, men det vil kræve meget, for vi vil også videre i pokalen i år. Det vil være fedt at komme forbi dem igen, siger Søren Christensen, der også var matchvinder med scoringen til 1-0, da FCN for tredje år i træk kvalte FC Midtjyllands pokaldrømme med en sejr i 1/8 finalen i Farum Park for et år siden. – Vi har haft nogle fantastiske oplevelser med pokalfodbold her i klubben, og de har været med til at bygge det hele op. Pokalen er virkelig fed at være med i, og har man først prøvet at vinde pokalfinale i Parken, ved man, hvor stort det er og vil gerne opleve det igen, siger Søren Christensen. Kampen i morgen onsdag kl. 19 i Farum Park mod FC Midtjylland er en 1/8 finale i DBU Pokalen, hvor der også spilles kvartfinaler sidst i november, således at de fire semifinalister findes inden vinterpausen.