Skovshoved IF ny samarbejdsklub

Kategorier


Over 50 spillere og deres trænere deltog i FCN inspirationstræning i Gentofte, hvor fire FSN klubber deltog (Foto:FCN)

Skovshoved IF ny samarbejdsklub

FC Nordsjælland kan præsentere Skovshoved IF som ny samarbejdspartner i FSN netværket.

Samarbejdet mellem FCN og Skovshoved IF er allerede kommet fra land med stor aktivitet fra begyndelsen.  FCN igangsatte sidste fredag den 28.9. inspirationstræning  for spillere og trænere i tre årgange (99,00 og 01), i samarbejde med Skovshoved IF og tre andre FSN klubber, FC Øresund, Jægersborg BK og KFUM BK. Muligheden for at kunne samarbejde ligeværdigt med FCN og de andre klubber i netværket er en af de ting, der tiltaler bestyrelsesmedlem Tom Gudmandsen:

-Vi er gået med i netværket fordi vi føler at der har en værdi, og fordi det er et reelt samarbejde til gavn for begge klubber. Vores start med fællestræningen sidste fredag var meget positiv, og vi har fået meget ros fra de trænere og børn som deltog. Det at vi kan lave noget sammen med de andre klubber i området og få glæde af den ekspertise som man har i FCN er glædeligt, siger Tom Gudmandsen fra Skovshoved IF. FCN ser frem til samarbejdet og glæder sig over den positive start som inspirationstræningen allerede har fået. Næste træningspas for de fire klubber bliver fredag den 12.10, hvor T-træner og U/15 ansvarlige Carsten Dohm underviser.