Sidste chance for billetpakker til UEFA CHL

Kategorier

Sidste chance for billetpakker til UEFA Champions League

Salget af billetpakker til alle FC Nordsjællands tre CHL-kampe samlet stopper i dag

Mandag er sidste chance, hvis du vil sikre dig fast plads til alle hjemmekampe i UEFA Champions League til en favorabel pris. Således lukker salget af billetpakker til kampene mod Chelsea FC, Juventus og FC Shakhtar Donetsk mandag aften – mens billetsalget til enkeltkampe fortsætter. Prisen for alle kampe er 999,- plus gebyr for voksne og 699,- plus gebyr for børn. Billetpakken kan købes på Billetnet.dk. Vil du vælge én eller to af kampene, kan du også gøre dette. Chelsea-billetter sælges på Billetnet.dk mandag, men kan også købes foran Parken tirsdag, hvor vi åbner for billetsalget kl. 11:00. Salget foregår i Billetnet’s bod mellem A og B tribunen ved Øster Allé. Billetter til enkelt-kampe kan købes fra 499,- plus gebyr for voksne og 299,- plus gebyr for børn.