Patrick Mtiliga nyt navn på FCN’s Wall of Fame

Kategorier


Patrick Mtiliga – her i kamp for FCN mod Chelse i Champions League – har nu også repræsenteret FCN på det danske A-landshold. (Foto: Boesenfoto.dk)

Mtiliga nyt navn på FCN’s Wall of Fame

Da Patrick Mtiliga kom på banen til den sidste halve time i Sofia, blev han den 22 spiller, der har repræsenteret FCN på A-landshold

FC Nordsjælland har i de seneste sæsoner produceret en hel stribe landsholdsspillere, både til A-landhold og diverse ungdomslandshold. For at markere dette har FCN oprettet en Wall of Fame i AL-Bank Lounge i Farum Park, som man kommer på, hvis man har repræsenteret FCN på et A-landshold. Og nu skal der endnu et navn på Wall of Fame. Da Patrick Mtiliga kom på banen til den sidste halve time af VM-kval.kampen mod Bulgarien i Sofia fredag aften, var det hans 6. A-landskamp, men den første som FCN-spiller. Dermed bliver Patrick Mtiliga den 22. spiller på Wall of Fame i Farum Park, og 10 af disse er kommet på alene i de seneste tre år. Se hele listen herunder. Patrick Mtiliga fik sin debut på Danmarks A-landshold for knap fire år siden, men hans seneste optræden i nationaldragten før fredagens kamp i Sofia ligger næsten to år tilbage i tiden. FC Nordsjælland har fem spillere med blandt Morten Olsens udvalgte i øjeblikket, men Patrick Mtiliga blev den eneste af dem, der kom på banen i 1-1 kampen mod Bulgarien. I morgen tirsdag gælder det så landskampen i Milano mod Italien. De øvrige FCN-spillere i truppen er målmand Jesper Hansen, Jores Okore, Nicolai Stokholm og Kasper Lorentzen. Af disse mangler kun Jesper Hansen endnu sin debut. FCN har også tre mand på U/21 landsholdet, hvor Andres “AC” Christiansen og Andreas Laudrup fik spilletid i den første kamp mod Spanien, mens Mark Gundelach skal håbe på spilletid i returkampen i Aalborg. U/20 landsholdet spillede også fredag i et målløst opgør mod Ukraine i Kiev. Her vogtede FC Nordsjællands David Jensen målet i hele kampen og holdt altså clean sheet. Næste opgave for David Jensen og co. på U/20 landsholdet er en kamp i Georgien i morgen tirsdag. Hele Wall of Fame listen i Farum Park: Yoshikatsu Kawaguchi – Japan – 2003
Dzevdet Sainoski – Makedonien – 2003
Heath Pearce – USA – 2005
Francis Dickoh – Ghana – 2005
Joseph Kamwendo – Malawi – 2006
Morten Nordstrand – Danmark – 2007
Issey Nakajima-Farran – Canada – 2007
Andreas Dahl – Sverige – 2008
Patrice Bernier – Canada – 2008
Thomas Kristensen – Danmark – 2008
Martin Bernburg – Danmark – 2008
Michael Parkhurst – USA – 2009
Andreas Bjelland – Danmark – 2010
Bajram Fetai – Makedonien – 2010
Pierre Bengtsson – Sverige – 2011
Bryan Oviedo – Costa Rica – 2011
Jores Okore – Danmark – 2011
Tobias Mikkelsen – Danmark – 2011
Mikkel Beckmann – Danmark – 2011
Nicolai Stokholm – Danmark – 2012
Kasper Lorentzen – Danmark – 2012
Patrick Mtiliga – Danmark – 2012