Parkhurst: Én chance for livet

Kategorier

Parkhurst: Én chance for livet

Når Chelsea FC og FC Nordsjælland tirsdag aften tørner sammen, så glæder Michael Parkhurst sig helt ekstremt meget til det opgør.

Den amerikanske forsvarsspiller ser frem til en kæmpe oplevelse når der skal prøves kræfter med Juan Mata, Fernando Torres og Eden Hazard  på græsset i Parken. – Vi glæder os alle sammen rigtig meget til kampen, vi er alle klar over at det her er den største kamp vi står overfor, i en rigtig fed kulisse. Så det er uden tvivl en chance for livet, og det handler i den grad om at gribe den. Så det er vi helt klar til, fortæller Michael Parkhurst aftenen før det går løs i Parken. Hvis ikke du har fået købt din billet endnu, så kan du stadigvæk nå det. Det vil være muligt at købe billetter ude foran stadion før kampen.