Over 25.000 har sikret sig plads – salg ved Parken i dag

Kategorier


Der kan købes billetter til kampen mod Chelsea ude foran stadion i billetnets boder

Flere end 25.000 har sikret sig plads – salg foran Parken i dag

Kl. 11:00 åbner billetsalget til aftenens kamp i UEFA Champions League i Billetnets boder foran Parken.

Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen fortæller: – De seneste 24 timer har været en fantastisk oplevelse. Parken summer af aktivitet og jeg kan godt garantere, at det bliver en ægte FCN-oplevelse både i loungerne og på tribunerne. Der er fyldt i alle lounger, som vi har ommøbleret og dekoreret til den helt store fest. Tribunerne bliver godt fyldt op og vi kan allerede nu sige, at der kommer mere end 25.000 tilskuere. – Det enedelige antal afhænger selvfølgelig af salget i dag, men med åbningen af øvre A, er der stadig mulighed for at sikre sig gode pladser i Billetnets boder foran Parken. – Vi glæder os helt vildt til aftenens kamp og den helt elektriske stemning, som man kun finder til de store Champions League-opgør. Når først Champions League-hymnen lyder, ved vi, hvor stort det her er! Billetsalget åbner kl. 11:00 i boderne ved hjørnet mellem A- og B-tribunen på Øster Allé. Billetter kan købes fra 499,- kr. plus gebyr og der er stadig pladser på Øvre A, Nedre B, Øvre C og enkelte pladser på det udvidede afsnit ved siden af udebaneafsnittet på nedre D.