Otte spillere udtaget til landsholdene

Kategorier


Mtiliga er igen med på landsholdet – foto: fcn.dk

Otte spillere udtaget til landsholdene

Patrick Mtiliga er igen en del af Morten Olsens landsholdstrup sammen med tre andre holdkammerater.

Nicolai Stokholm, Jores Okore, Kasper Lorentzen og Patrick Mtiliga skal repræsentere Danmark når det går løs mod Bulgarien og Italien. – Det endnu en gang en super ære at blive udtaget til landsholdet, og selvfølgelig noget jeg glæder mig til hver gang jeg får lov til at være med. Jeg tager en masse gode kvaliteter med fra FC Nordsjælland af, og så må vi se om der bliver brug for dem på banen i kampene, fortæller Nicolai Stokholm og han bliver suppleret af Jores Okore. – Det er jo bare lækkert med sådan en udtalelse og jeg tager rigtig meget selvtillid med i bagagen og så vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at få en startplads denne gang, fortæller Okore. U/21-landsholdstræner Morten Wieghorst har også udtaget to FCN-spillere, nemlig Anders ’AC’ Christiansen og Andreas Laudrup. Begge var med sidste gang da U/21-landsholdet spillede mod Nordirland. Næste opgave bliver de to EM playoff-kampe mod Spanien. David Jensen er udtaget til U/20-landsholdet, som skal møde Ukraine og Georgien i to venskabskamp den 12. og 16. oktober. Mark Gundelach bliver en del af enten U/20-truppen eller U/21-truppen.