Nordstrand: Målene skal nok komme

Kategorier

Nordstrand: Målene skal nok komme

Angriberen føler at han nærmer sig topformen efter mange spilleminutter i front for FC Nordsjælland.

Morten Nordstrand fik ikke den bedste start i sit comeback for FC Nordsjælland, da han efter godt tyve minutter på banen måtte udgå med en hjernerystelse og dermed sat på tribunen i et par runder. Men  i de sidste tre kampe er det blevet til en startplads for ’Nord’. – Det har været godt at få nogle kampe fra start og få lov at spille meget. Jeg kan mærke på min krop at det er det jeg har haft brug for. Jeg kan lave flere ting i kampene, og jeg er ved at være der hvor jeg gerne vil være. Så det er rigtig fint, jeg er i hvert fald på rette vej. Når man kommer til chancerne, så kommer målene også lige pludselig, siger Morten Nordstrand og ser frem til kampen mod OB. – Det bliver helt sikkert en svær kamp, OB er et godt hold og selvom de har haft en svær periode så ved vi de har gode spillere. Men vi skal tænke på os selv og spille vores eget spil, siger Nordstrand. Der er kickoff kl.18.30 i Odense, og kampen sendes på TV2Sport.