Nederlag til FCN U/17

Kategorier


FCNs U/17 hold skal forsøge at finde tilbage på vindersporet når AaB er gæster i Farum Park på lørdag. (Foto:FCN)

Nederlag til FCN U/17

FC Nordsjællands U/17 hold måtte, til trods for godt  spil, se sig slået på udebane mod FCK i U/17 ligaen.

FC Nordsjællands U/17 hold er inde i en resultatmæssig svær periode, og holdet måtte også gå fra banen uden point, da de gæstede FCK lørdag eftermiddag. De unge FCN spillere kom bagud 2-0 får pausen, da hjemmeholdet fra FCK kom først over returboldene, som de udnyttede til en tidlig 2-0 føring inden den halve time. FCK havde generelt momentum før pausen, men i 2.halvleg var det FCN, der viste det bedste spil. U/17 spillerne skabte således mange chancer i og omkring feltet, ligesom FCN kom ind bag FCK forsvaret og fik slået nogle farlige indlæg. Desværre fik de unge tigere ikke udnyttet det spillemæssige overtag efter pausen, og dermed blev resultatet 2-0 til FCK:

-Der er flere positive ting at tage med fra kampen. I 2.halvleg er vi gode til at komme bag deres forsvar, og vi kommer frem til mange afslutninger både i og uden for feltet, siger Cheftræner for U/17 holdet, Sune Jensen.

FCNs U/17 hold spiller næste gang hjemme mod AaB lørdag den 27. oktober kl. 15:15. FCNs U/19 hold spiller også mod AaB lørdag den 27. oktober. Deres kamp starter kl. 13:00.