Mere end 21.000 billetter solgt til FCN-Juventus

Kategorier


Der bliver stemning og fest igen i Parken til Champions League kampen mod Juventus. (Foto: Lars Johansen)

Mere end 21.000 billetter solgt til FCN-Juventus

Der bliver også tæt pakket i Parken, når FC Nordsjælland spiller den næste Champions League kamp mod Juventus

23. oktober besøger Juventus og Niclas Bendtner Parken i UEFA Champions League. Her skal FC Nordsjælland søge at revanchere den resultatmæssigt ærgerlige kamp mod Chelsea FC, og præcis som mod de engelske giganter venter der en kamp med masser af fodboldglade tilskuere på lægterne i Parken. Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen fortæller: – Vi rundede 25.000 tilskuere i vores hjemmebanedebut i Champions League og her 14 dage før kampen mod Juventus har vi allerede rundet 21.000 solgte billetter. Det er mere, end vi havde budgetteret med på nuværende tidspunkt, og det hænger selvfølgelig sammen med de mange billet-pakker, vi har solgt til alle tre kampe. Der har dog været godt gang i salget af enkeltbilletter efter vores kamp mod Chelsea, så det er ikke helt umuligt med en gentagelse, lyder det fra bestyrelsesformanden. – Det var en fantastisk aften for FC Nordsjælland med fyldte lounger og et for os rekordstort publikum. Kampen og aftenen havde den der Champions League-aura, som vi glæder os til at skrue op for igen om to uger. – Vi oplevede pres på billetkøen på kampdagen til opgøret mod Chelsea, hvilket gav kø i timen op til kampen. Det vil vi gerne undgå denne gang  og derfor vil vi gerne opfordre folk til at købe billet på Billetnet.dk i god tid, også fordi vi forventer en stor interesse fra Juventus-fans i resten af Skandinavien. Det er én af verdens største klubber, som traditionelt tiltrækker rigtig mange fra udlandet, uanset hvor, de spiller. – Samtidig er det jo første gang, man kan opleve Niclas Bendtner i sin nye trøje på dansk grund, hvilket nok også vil tiltrække sig lidt opmærksomhed, lyder det fra bestyrelsesformanden, der tilføjer: – Vi håber selvfølgelig at slå vores egen tilskuerrekord igen. Der er stadig pladser på langsiderne, flest på A-tribunen, hvor det er muligt at sikre sig plads i VIP-sektionen, og på Øvre C. Bag mål er der på nuværende tidspunkt plads på B-tribunen, hvorimod Juventus i første omgang har reserveret hele udebaneafsnittet den ene halvdel af D-tribunen. Nærmere information følger. Billetter sælges via Billetnet.dk.