Masser af efterårs-sjov i Farum Park

Kategorier

Masser af efterårs-sjov i Farum Park

Dagens åbne træning var en stor succes og op imod 1.000 børn og deres forældre fik muligheden for at komme helt tæt på Superliga-holdet og deres træning.

Cheftræner Kasper Hjulmand introducerede kort dagens træningspas for de fremmødte og havde undervejs i træningen også mikrofon på så han kunne fortælle om de øvelser som spillerne lavede. Derudover var der aktiviteter uden for stadion med minefodbold-bane og FIFA 13 inden at spillerne sluttede af med at skrive autografer til de fremmødte FCN-fans. – Det var en super fed oplevelse, der var vel 1.000 mennesker der var mødt op, det rigtig sjovt at have så mange på lægterne til en træning. Jeg håber de alle sammen fik en god oplevelse, vi havde det i hvert fald godt med ekstra fokus på vores træning. Så håber jeg også de kommer forbi på fredag til kampen mod Silkeborg, fortæller Henrik Kildentoft. Du kan se og høre meget mere fra dagens åbne træning i indslaget ovenfor. FC Nordsjælland skal altså i aktion på fredag når Silkeborg IF kommer på besøg. Det er muligt at købe sin billet uden for stadion ved billetlugerne.