Lorentzen: Håber på Bendtner

Kategorier

Lorentzen: Håber på Bendtner

Når FC Nordsjælland tirsdag den 23. oktober spiller mod Juventus i UEFA Champions League så håber Kasper Lorentzen på spilletid til Nicklas Bendtner.

FC Nordsjælland er den Superligaklub med fleste landsholdspillere i Morten Olsens trup, det er nemlig hele fem stykker. De fem FCN-spillere får i næste uge mulighed for at se nærmere på hele otte spillere fra Juventus når Danmark skal spille mod Italien på San Siro. Det er dog ikke kun i kampen mod Italien at Lorentzen, Stokholm, Okore, Mtiliga og Hansen kan lure lidt tricks af inden Champions League opgøret mod Juventus. Nicklas Bendtner slår til daglig sine folder hos Den Gamle Dame i Torino, og Kasper Lorentzen håber selvfølgelig at Bendtner får spilletid når det går løs i Parken tirsdag den 23. oktober. – Jeg har spurgt Bendtner om vi ikke bare skulle aftale at vi tager de tre point. Bendtner har jo uheldigvis ikke spillet så meget, og man kan sige at hans hold skal have lidt nedtur for at han kan få chancen. Hans holdkammerater, altså de andre angribere, skal gerne have lidt måltørke. Så jeg synes han skal aftale med dem at de lader være med at score mod os, så kan han få chancen efterfølgende. Men når det er sagt, så håber vi selvfølgelig at han spiller mod os, for det ville da være sjovt, fortæller Kasper Lorentzen. Du kan høre mere fra landsholdsspillerne i indslaget ovenfor om mødet de italienske Juventus-spillere. Har du fået købt din billet til kampen mod Juventus? Hvis ikke så kan du gøre det her.