Laursen: Ærgerlig sag for alle parter

Kategorier


Mange opgaver venter FCN i den kommende tid med hjemmekamp i Farum Park mod Silkeborg på fredag og Champions League kamp mod Juventus tirsdag i Parken.

Laursen: Ærgerlig sag for alle parter

Det er primært en sag mellem landstræneren og spilleren, men det er klart at vi som klub og arbejdsgiver forholder os til situationen, siger Sportsdirektør Jan Laursen

Sportsdirektør Jan Laursen udtaler i forbindelse med sagen om Patrick Mtiliga og landsholdet: – Sagen er foregået i landsholdsregi, og landstræneren har truffet en beslutning, vi ikke ønsker at indlede en offentlig diskussion omkring. Det er en sag mellem landstræneren og spilleren, men det er klart, at vi som klub og arbejdsgiver forholder os til situationen.

– Patrick er en dygtig fodboldspiller og en person, som vi har haft og har stor glæde af i FC Nordsjælland. Han har altid optrådt som en virkelig holdspiller og et forbillede hos os, og vi kan kun ærgre os over, at han af årsager kun han selv og landstræneren kender til bunds, valgte at agere, som han gjorde. – Det er en tabersag for alle parter, som vi naturligvis vil tale med Patrick om, men som vi i FCN-regi vil lukke af hurtigst muligt, så vi kan koncentrere os om de store opgaver, der ligger foran os. Allerede på fredag har vi hjemmekamp mod Silkeborg og det er dér spillernes og trænerens fokus skal ligge og ligger. – Vi er både glade for og stolte over at have haft fem mand med i den seneste landsholdstrup – plus tre mand på U21-landsholdet – og sådan vil det også være i fremtiden. Vi har et rigtig godt samarbejde med både DBU, landsholdet og landstræneren, understreger sportsdirektøren. Både A-landsholdsspillerne og U21-landsholdsspillerne har træningsfri onsdag.