Køb billet til udekampen mod Juventus

Kategorier


Det er tid til at sikre sig billet til FCNs udekamp mod “Den gamle dame”. (Foto:FCN)

Køb billet til udekampen mod Juventus

FC Nordsjælland sælger billetter til UEFA Champions League udekampen mod Juventus den 7. november.

Det er nu, hvis du skal sikre dig billet til FC Nordsjællands fantastiske udebanekamp mod historiske Juventus den 7. november. FCN har oplevet stor efterspørgsel omkring kampen i Torino, hvor FCN kan se frem til en storslået ramme om kampen, der spilles på  det nye Juventus Stadion med plads til 41.000 tilskuere.

Billetter til kampen sælges efter først til mølle princippet. Der er sat en standardpris for alle billetter, og du kan sikre dig plads for 230 kr. per billet uanset om du er voksen eller barn. Seneste mulighed for køb af billetter til kampen vil være mandag den 5. november i FCN Shoppen, der på dagen er åben fra kl. 16:30 til 19:00 Ved køb af billet skal du kunne dokumentere følgende information – fuld navn (som anført i pas), fødselsdato, samt fødselsland. Du bedes være opmærksom på at dit pas skal medbringes og fremvises på stadion, hvis du skal have adgang til kampen i Torino. Det vil ikke være muligt at reservere billetter, da efterspørgslen er stor. Vi gør samtidig opmærksom på, at det ikke vil være muligt at refundere billetterne efter køb.