Juventus kommer med en frisk sejr

Kategorier


Jores Okore viste sin styrke mod Fernando Torres og Chelsea. I morgen er det angrebssjernerne fra Juventus, han skal dyste mod. (Foto: Lars Johansen)

Juventus kommer med en frisk sejr

Det er stadig muligt at købe billet til FC Nordsjællands Champions league kamp mod de italienske mestre i Parken i morgen aften kl. 20.45

Over 25.000 tilskuere så FC Nordsjælland give de forsvarende Champions League mestre fra Chelsea hård kamp i Parken, da tigrene debuterede på hjemmebane i verdens største klubturnering. I morgen tirsdag 23. oktober er det de italienske mestre fra Juventus, der gæster Danmarks nationalarena som næste udfordring for FCN i Champions League gruppespillet. Juventus kommer med et stjernespækket mandskab, og det bliver spændende, om FCN kan pille pynten af Bendtner og co. Både FC Nordsjælland og Juventus fik den optimale ballast til kampen med sejre i ligaen i denne weekend. Fredag aften vandt FCN solidt 3-0 over Silkeborg i Farum Park, og lørdag viste Juventus formatet med en sejr på 2-0 i topkampen i Serie A over Napoli. Dermed kommer Juventus ikke blot til København som italienke mestre, men også som suverænt førermandskab i Italien i den nye sæson. Juventus brugte slet ikke Nicklas Bendtner i kampen mod Napoli, men måske får den danske landsholdsspiller kamptid for Juve i morgen mod FC Nordsjælland. FC Nordsjællands Sportsdirektør Jan Laursen glæder sig til kampen: – Det er et af Europas absolut stærkeste mandskaber, vi skal op mod, og Juiventus toppræstaterer i øjeblikket i deres liga. Så det bliver ligesom mod Chelsea en test på allerhøjeste niveau. – Vi ser naturligvis frem til kampen med stor glæde og forventning. Når man skal møde de italienske mestre, er det naturligvis noget helt særligt, siger Jan Laursen om mødet med Juventus, der lige nu er ubesejret i 47 kampe i træk i Serie A. En vildt imponerende rekord.  Det er stadig muligt at købe billet til tirsdagens Championms League kamp, der igen vil få en tætpakket Parken til at koge. FC Nordsjællands spillere kan igen regne med en fantastisk opbakning i jagten på de første Champions League point. Billetterne kan købes på Billetnet.dk eller i FCN shoppen.
Information om billetter på fcn.dk og facebook.com/fcnordsjaelland. Det resterende CHL-program for FCN ser således ud:
23. oktober: Juventus FC i PARKEN
7. november: Juventus FC, ude
20. november: Shakhtar Donetsk i PARKEN
5. december: Chelsea FC, ude