Jesper Hansen indkaldt til landsholdet

Kategorier


Jesper Hansen har også vist formatet på højeste plan i Champions League, her med en redning for støvlsnuden af Fernando Torres. (Foto: Lars Johansen)

Jesper Hansen indkaldt til landsholdet

Landstræner Morten Olsen har valgt FC Nordsjællands stærke keeper til de forestående EM-kval. kampe

Jesper Hansen har længe stået på et stabilt højt niveau i FCN-målet, og i dag valgte landstræner Morten Olsen at indkalde Jesper Hansen til landsholdstruppen i stedet for Kasper Schmeichel, der efter aftale med landstræneren koncentrerer sig om en forestående familieforøgelse. Jesper Hansen møder resten af landsholdstruppen ved samlingen på mandag 9. oktober i Helsingør med henblik på de to vigtige kvalifikationskampe til EM ude mod Bulgarien og Italien. I hele sidste sæson var Jesper Hansen den Superligakeeper, der lukkede færrest mål ind, og han holdt clean sheet i halvdelen af kampene. Det gav ham først en udtagelse til landsholdstruppen til venskabskampen mod Sverige i november sidste år, og han var derefter også med på Ligalandsholdets tur i januar til Bangkok. Med Jesper Hansens udtagelse i dag, vil FCN således være repræsenteret med hele fem spillere til de to forestående EM-kampe. I forvejen var både Jores Okore, Nicolai Stokholm, Kasper Lorentzen og Patrick Mtiliga blandt Mortens Olsens udvalgte til kampen i Bulgarien fredag 12. oktober og i Italien tirsdag 16. oktober.