Inspirationsdag for samarbejdsklubber

Kategorier

Inspirationsdag for samarbejdsklubber

FC Nordsjælland har i samarbejde med fire FSN klubber, FC Øresund, Skovshoved IF, Jægersborg BK og KFUM lavet et spændende forløb, hvor trænere og spillere i samarbejdsklubberne får indblik i FCNs træningsmetoder.

Henover tre fredag eftermiddage arbejder FCNs ungdomstrænere med at give spillere fra samarbejdsklubberne, FC Øresund, Skovshoved IF, Jægersborg BK og KFUM indblik i FCN spillestilen og de fokuspunkter som FCN ligger vægt på. Medierne er 99/00 og 01 spillere fra de fire klubber som alle har været med i planlægningen af inspirationstræningen. For FCN er det afgørende at dele viden med de mange samarbejdsklubber, så niveauet på ungdomsplan løftes til gavn for alle. Ovenfor kan du se et videoindslag om FCNs inspirationstræning.