Hør hvordan trænerteamet forbereder sig til Champions League

Kategorier

Hør hvordan trænerteamet forbereder sig til Champions League

Tirsdag aften går det løs i Parken når det tredje opgør i UEFA Champions League skal spilles mod Juventus FC.

En ny modstander som FC Nordsjælland ikke har stået over for før, og det betyder at der skal researches ekstra på modstanderen. – I Superligaen kan man godt rulle det helt store apparat ud, hvis der kommer ny træner eller mange ny spillere. I Champions League har vi selvfølgelig scout rapporter, vi samler data på modstanderen og ser rigtig mange kampe. Der bliver lavet analyser af den enkelte spiller, der klippes video af den enkelte spiller som der skal spilles overfor, således at vores egne er kan se det igennem og være forberedt på deres bevægelser, fortæller Kasper Hjulmand. DU kan se og høre meget mere fra Cheftræneren i indslaget ovenfor.