Hjulmand nomineret til Årets Leder

Kategorier


Cheftræneren giver thumbs up til spillerne – foto: gettyimages

Hjulmand nomineret til Årets Leder

Efter et år med succes som Cheftræner for FC Nordsjælland er Kasper Hjulmand blevet nomineret blandt fem andre til årets leder.

Hjulmand overtog posten som Cheftræner i FC Nordsjælland efter Morten Wieghorst i sommeren 2011, og førte altså sammen med resten af trænerteamet klubben til det første mesterskab. Et super år hvor hele klubben har oplevet fremgang både på og udenfor banen, som altså nu har gjort at Hjulmand til en af kandidaterne til årets leder. – Det er et skulderklap til hele klubben om, at det, vi har gjort, har været bemærkelsesværdigt, og at det er blevet noteret andre steder end i fodboldkredse, siger Hjulmand. Det er organisationen Lederne der uddeler prisen til årets leder. Det foregår i forbindelse med arrangementet ’Ledelsens dag’ den 20.november.