Hjulmand: Kan mærke sult hos spillerne

Kategorier

Hjulmand: Kan mærke sult hos spillerne

Klokken 18.30 løber FC Nordsjællands-spiller igen ind på Farum Park foran et forhåbentlig fyldt Farum Park.

Cheftræner Kasper Hjulmand havde først hele truppen samlet torsdag formiddagen inden fredagens kamp mod Silkeborg, men det var en flok sultne spillere som igen glæder sig til at vise sig frem i Farum Park. – Vi glæder os først og fremmest over at være samlet igen og så til at skulle spille kampen sammen igen. Jeg kan mærke at der er en sult efter at spille sammen igen, og til at komme tilbage på sporet igen. Vi spiller på hjemmebane og er inde i god stime her i Farum Park og det vil vi gerne fastholde. Så det er glæden til at spille og komme ind og fyre den af, siger Cheftræneren inden aftenens opgør. Du kan købe dine billetter foran stadion eller i FCN-shoppen op til kampen.