Hjulmand glæder sig til at vise træningen frem

Kategorier

Hjulmand glæder sig til at vise træningen frem

Det er onsdag  at du har muligheden for at tilbringe et par timer af din efterårsferie sammen med FC Nordsjællands Superliga-hold.

Træningen er åben for alle aldre og den starter kl.10.00. Superliga-spillerne og trænerteamet glæder sig til at vise sig frem fra deres bedste side på en træningsdag. – Man kan komme lidt tættere på og se hvordan sådan en træningsdag normalt foregår. Det giver en mulighed for at se hvad det er for nogle ting vi arbejder med, og der bliver mulighed for at lytte lidt til de ting som vi går og snakker sammen om under en træning.  Man skal ligge mærke til hvordan det er der bliver trænet på det her niveau og man får indblik i hvad det er for nogle ting som spillerne går og tænker på, men også hvad vi trænere tænker på, fortæller Kasper Hjulmand der glæder sig til besøget på lægterne til morgendagens træning. Du kan se mere i indslaget fra Cheftræneren om hvad der er i vente til i morgen. Du kan også finde programmet for onsdagen her.