Hjulmand: Fantastisk, men nu fokus på AaB

Kategorier

Hjulmand: Fantastisk, men nu fokus på AaB

En stor aften i Parken der bragte FC Nordsjælland på tavlen i UEFA Champions League, men fokus er nu rettet mod AaB på fredag.

Pirlo, Buffon og Marchisio blev hurtigt byttet ud med navnene på de AaB-spillere der fredag gæster Farum Park. For selvom UEFA Champions League fylder meget, så skal der nu være fokus på topkampen mod AaB. Det er nemlig rækkens  nummer to mod rækkens nummer tre der skal spille om vigtige Superliga-point. – Super præstation, når man ser på at vi er oppe imod et af Europas aller bedste hold lige nu. Drengene kæmpede for det og arbejde fantastisk. Derudover var det en super fed opbakning som vi fik i Parken i går, og generelt får fra hele regionen. Nu håber vi så at de dukker op på fredag mod AaB også, for det er nemlig det som vi har fokus på nu. Spillerne er rigtig gode til at bearbejde det der lige er sket, og virkelig holde fokus på det der er lige foran næsen på dem. Så nu glæder vi os til AaB-kampen, som bliver rigtig spændende, siger Cheftræneren. Du kan se og høre mere fra Kasper Hjulmand i indslaget ovenfor. Det er på fredag at Superligaens nummer to kommer på besøg i Farum Park. Der er kickoff kl.18.30, og det er muligt at købe billetter i billetlugerne helt op til kampstart.