Hjulmand: Bliver krig mod Midtjylland

Kategorier

Hjulmand: Bliver krig mod Midtjylland

FC Nordsjælland har truppen til kampen mod FC Midtjylland klar, og ifølge Cheftræner Kasper Hjulmand venter der en krig.

Historikken mod FC Midtjylland fortæller alt om hvorfor kampen har lidt ekstra betydning for de to hold. To gange er den midtjyske klub blevet sendt hjem med nederlag i pokalfinalen, og i sidste sæson var det 1/8-delsfinalen der blev endestationen for FCM. Det håber Kasper Hjulmand endnu engang bliver en realitet. – Midtjylland og os har krydset klinger en del gang i pokalen og det er altid gået vores vej og det er vi selvfølgelig glade for. Det er et mønster som vi gerne vil fastholde. Men det har altid været nogle tætte kampe, og det er et super godt hold som vi skal op imod. De vandt sidste gang vi mødtes i Superligaen, så det bliver slet ikke nemt, fortæller Cheftræneren og håber på at se rigtig mange på stadion. – Pokalfodbold er en fest, det er knockout, vind eller forsvind og det handler om at præstere det bedste man har lært på dagen. Det giver automatisk kampene en helt anden dimension og nerve. Så jeg håber virkelig der kommer en masse mennesker og vil se den her krig mod Midtjylland, siger Kasper Hjulmand. Der er kickoff på Farum Park kl.19.00 mod FC Midtjylland, og du kan købe din billet til kampen ved stadion. FC Nordsjællands trup til Superligakampen mod FC Midtjylland onsdag kl.19.00: 
4 Henrik Kildentoft, 5 Anders “AC” Christiansen, 6 Enock Adu, 10 Mikkel Beckmann, 12 Rawez Lawan, 13 Oguzhan “O.G.” Aynaoglu, 16 Thomas Villadsen, 19 Mark Gundelach, 23 Mario Ticinovic, 24 Kamal Issah, 25 David Jensen, 27 Seejou King, 29 Søren Henriksen, 30 Lasse Petry, 31 Ragnvald Soma, 34 Emiliano Marcondes, 41 Kristian Lindberg og 43 Andreas Maxsø.