Glimt fra en historisk CHL aften i Parken

Kategorier

Glimt fra en stor CHL aften i Parken

FC Nordsjælland fik sin hjemmedebut i UEFA Champions League foran 25.000 tilskuere i Parken tirsdag 2. oktober. En fantstisk kulisse for en historisk begivenhed for FCN, og her er lidt billedglimt fra den store aften:


De 25.000 tilskuere blev mødt af et nationalstadion, der var dekoreret til lejligheden med flotte FCN-billeder overalt. Udsmykningen var både udvendig og indvendig i Parken. (Foto: Lars Johansen)
Der var tætpakket af forventningsfulde tilskuere på tribunerne i Parken, da spillerne kom på banen. (Foto. Lars Johansen)
Chelsea og FCN side om side på vej ind til den historiske kamp. (Foto: Boesenfoto.dk)
CHL-hymnen skaber en helt speciel atmosfære for både spillerne og publikum med den flotte FCN tifo som baggrund ved lineup. (Foto: Boesenfoto.dk)
FC Nordsjællands 11 startende: 1 Jesper Hansen, 2 Jores Okore, 6 Enock Adu, 7 Nicolai Stokholm, 8 Patrick Mtiliga; 10 Mikkel Beckmann, 11 Morten Nordstrand, 15 Joshua John, 18 Michael Parkhurst, 20 Kasper Lorentzen og 21 Ivan Runje. (Foto: Boesenfoto.dk)
Chelseas 11 startende: 1 Petr Cech, 2 Branisiev Ivanovic, 3 Ashley Cole, 4 David Luiz, 7 Ramires, 8 Frank Lampard, 9 Fernando Torres, 10 Juan Mata, 11 Oscar, 13 Victor Moses og 24 Gary Cahill. (Foto: Boesenfoto.dk)
På tribunen var de mange FCN-fans klar til at bakke tigrene maksimalt op, og gennem hele kampen sørgede publikum for en fantastisk stemning. (Foto: Lars Johansen)
Jores Okore måtte iklædes en “Wieghorst-bandage” om panden efter kort tids spil efter et sammenstød, men den unge FCN-spiller lod sig ikek slå ud. Som en ægte kriger tog Jores Okore kampen op og neutraliserede fuldstændig Chelseas stjerneangriber Fernando Torres. (Foto: Lars Johansen)
Joshua John var tæt på at udligne til 1-1 med et kanonskud midt i 2. halvleg, men desværre fik Chelseas keeper Cech lige drejet bolden ud på indersiden af stolpen. Joshua John udfordrede gang på gang gæsternes fosvar med sine fodrappe driblinger. (Foto: Boesenfoto.dk)
Tak for kampen. Den historiske match er slut og anfører Nicpolai Stokholm giver hånd til den kroatiske dommer Marijo Strahonja, mens Torres og Okore hyggesnakker om deres interne duel. (Foto: Boesenfoto.dk)
Trods nederlaget blev FCN-spillerne hyldet efter kampen for en flot indsats af de mange fans, som havde bakket op hele vejen igennem. (Foto: Lars Johansen)
Traditionen tro blev der også udvekslet gaver, og FC Nordsjællands bestyrelsesformand Allan K. Pedersen har her fået en smukt sølvfad med kampen indgraveret som gave fra Chelsea.