Glade fodboldspillere i Farum Park

Kategorier

Glade fodboldspillere i Farum Park

Mere end 400 glade spillere og ledere var på banen i Farum Park, da FC Nordsjælland afviklede Statera Solar Cup 2012 i Farum Park.

Solen stod højt og flot over Farum Park, da FCN for 7. gang afviklede FSN Cup. 36 hold deltog i turneringen, hvor drenge og piger fra FCNs samarbejdsklubber dystede i 64 kampe før vinderne blev fundet. I årgang 2001 drenge vandt Ramløse IF mens Boldklubben Søllerød Vedbæk sejrede i 2002 årgangen. Pigerækken blev vundet af Fremad Nord, der er et samarbejde mellem pigeafdelingerne i Hornbæk og Frem Hellebæk. FCN ser frem til at tage imod alle deltagerne til Superligakampen mod Randers FC den 10. november, hvor der er æresrunde for alle og medaljeoverrækkelse for alle finalehold.
Ovenfor kan du se et indslag fra stævnet og høre om hvordan det er at spille på et rigtigt Superliga stadion.