Gentager vi mål-succesen?

Kategorier

Gentager vi mål-succesen?

Sidste gang Silkeborg IF var på besøg på Farum Park blev det til en gevaldig omgang i FCN-maskinens hurtige spil.

6-1 lød cifrene den 11. August i Farum, hvor specielt hollandske Joshua John fik sat markeret sig som nyt navn i Superligaen. Det blev nemlig til hele fire mål og en assist, siden da har John leveret tre mål i Superligaen. De to sidste mål blev scoret af Michael Parkhurst og Kasper Lorentzen. For lige at få opfrisket målene fra sidste gang så kan du se dem i indslaget ovenfor. Du kan også finde målene og mange andre sjove videoer på vores youtube-kanal – http://www.youtube.com/user/FCNordsjaellandDK Det var en flot FCN-sejr  i august og spørgsmålet er så om det kan lade sig gøre igen på fredag når Silkeborg kommer på besøg? Hvis du gerne vil se om det sker, så skal du se at få købt din billet, da hele FCN-truppen forventer massiv opbakning til fredagens kamp. Du kan købe din billet her eller ved billetlugerne ved stadion på fredag før kampen.