FCN-spillere startet godt i landsholdslejren

Kategorier

FCN-spillere startet godt i landsholdslejren

Fem spillere fra FC Nordsjælland træner for tiden med under Morten Olsens ledelse i Helsingør forud for de to landskampe mod Bulgarien og Italien.

Jores Okore, Nicolai Stokholm, Kasper Lorentzen, Jesper Hansen og Patrick Mtiliga havde tirsdag fornøjelsen af træningen i regnvejr på træningsbanerne i Helsingør. Og selvom regnen måske ikke gjorde sit for at glæde humøret, så var det alligevel en flok FCN-spillere som var glade for at være en del af truppen. – Jeg har da store forventninger, og det er fedt at vi er fem på landsholdet fra samme klub, man må sige vi kender hinanden godt. Vi omgås jo hinanden dagligt, siger Jesper Hansen. – Man skal træne dagligt på et rigtig højt niveau, præcis som derhjemme, men her er det med spillere som levere på højt niveau rundt omkring i Europa. Så man skal suge til sig, og vise hvem man er, hvad man kan og ellers bidrage til truppen med det man kan, siger Lorentzen. Du kan se og høre mere fra spillerne i indslaget ovenfor.
Okore og Lorentzen i aktion – foto: fcn.dk