FCN – nu på youtube!

Kategorier

FCN – nu på youtube!

FC Nordsjælland er i fremgang på rigtig mange områder og udvider nu porteføljen af elektroniske medier med klubbens egen youtube-kanal.

Her vil du i fremtiden kunne se nye klip fra FCN’s kampe, klip fra TV-udsendelser med FCN’s spillere, sjove og anderledes indslag og en masse af det, der også vises på FCN TV. Vi vil i den kommende tid arbejde på flere områder, så alle fans kan få dækket deres daglige FCN-behov både på fcn.dk, facbook, youtube, twitter og i nye kanaler, der fortsat er under udvikling. Med youtube-kanalen kan du nu følge FC Nordsjælland på følgende medier: Fcn.dk
Klubbens officielle hjemmeside. Nyheder, referater, interviews, FCN TV, fotogallerier og meget mere. Hjemmesiden vil løbende blive opdateret med nye funktioner og muligheder. Husk at klikke dig ind dagligt! Facebook (http://www.facebook.com/fcnordsjaelland )
Daglige opdateringer med stort og småt. Konkurrencer, videoer, billeder og masser af FCN-debat. Husk at ”like” os, så du automatisk får de sjove, skæve og interessante opdateringer når du alligevel er online. Twitter (https://twitter.com/FCNordsjaelland)
De hurtige og korte opdateringer. Her kan du også følge med i facebook-nyhederne, da vi har linket de to sider op mod hinanden. Vi vil også have live-updates og meget mere på twitter i fremtiden. Youtube (http://www.youtube.com/user/FCNordsjaellandDK?feature=watch) Kampe, højdepunkter, indslag fra TV og meget mere. Du kan abonnere på siden og automatisk blive opdateret, når der er nye klip! Tjek seneste indslag med Mikkel Beckmann fra Go Morgen Danmark her: http://www.youtube.com/user/FCNordsjaellandDK?feature=watch Nyhedsbrev
Stort og småt fra livet i og omkring FC Nordsjælland. Husk at tilmelde dig, så du kan være med, når vi begynder med konkurrencer og masser af eksklusivt indhold, du kun kan få i nyhedsbrevet. Du kan melde dig ind via boxen på forsiden – skriv din email-adresse, så sørger vi for resten.