Deadline for akkreditering til FCN-Juventus

Kategorier


Akkreditering til Juventus kampen er senest den 17. oktober – foto.dk

Deadline for akkreditering til FC Nordsjælland vs. Juventus 23. Oktober 2012

Akkreditering til UEFA Champions League-kampen mod Juventus den 23. Oktober er åben.

Alle henvendelser skal ske via press@fcn.dk, senest onsdag den 17. Oktober kl.14.00. Ved fremsendelse af akkrediteringsønske, venligst inkludér følgende: Navn:
Medie:
Funktion:
Journalist ID:
Bord ønsket: Ja/Nej Alle medier vil modtage svar på akkrediterings-ønske senest fredag d. 19. kl. 12:00. Træning for de to hold er endnu ikke fastlagt, hvorfor vi i forbindelse med eventuel godkendelse af akkreditering vil informere om alle presseaktiviteter omkring kampen. For yderligere information kontakt venligst pressechef Steen Laursen på sl@fcn.dk

English version:

FC Nordsjælland v Juventus  23nd October 2012 Accreditation for this game is now open, all accreditation requests for the forthcoming UEFA Champions League matches at PARKEN stadium should be sent to FCN’s accreditation mail address: press@fcn.dk. All media will receive confirmation of their accreditation request minimum 4 days before the game. Deadline for accreditation will be 17nd October. With the accreditation request, please sent following information: Name:
Media:
Function:
Journalist ID:
Tabel: Yes/No Pre-match press activities FC Nordsjælland will inform all media about media activities in the week up to all Uefa Champions League matches. For further information you are welcome to contact our Media Officer Steen Laursen at sl@fcn.dk or check our english information regarding accreditation here.