Beckmann: Målet giver selvtillid

Kategorier


Mikkel Beckmann har her netop fyret kanonen af mod Juve-målet og øjeblikket efter bryder jublen løs i Parken. Et fantastisk mål på frispark udenfor rækkevidde af målmand Buffon. (Foto: Boesenfoto.dk)

Beckmann: Målet giver selvtillid

FC Nordsjælland spiller i morgen fredag kl. 18.30 topkamp i Superligaen hjemme i Farum Park mod AaB, og det bliver en hård test for tigrene

Mikkel Beckmann scorede et pragtmål direkte på frispark mod Juventus og blev dermed FC Nordsjællands første målscorer i Champions League. Måske kan den træffer mod en klassekeeper som Buffon også forplante sig til træfsikkerhed i Superligaen, hvor sidste sæsons FCN-topscorer kun har ramt plet én gang i den nye sæson: – Det håber jeg. Mål giver altid et skud selvtillid, og det er ekstra dejligt at score i den største turnering, så det mål giver da selvtillid, siger Mikkel Beckmann, der havde en fod med i en række meget vigtige scoringer i foråret, da mesterskabet blev sikret. – Jeg vil naturligvis gerne lave vigtige mål for holdet igen, og det her kan forhåbentlig hjælpe mig til at genfinde mit topniveau. Jeg er glad for den tillid, trænerne viser mig, og det betyder meget for mig. – Nu har vi en topkamp mod AaB, og det er meget vigtigt, at vi indstiller os rigtigt på den opgave. Kampen mod Juventus er snakket færdig, og nu gælder det kun Superligaen. – Vi skal vise, at vi kan omstille os fra Champions League til Superligaen på kort tid. Det skal vi kunne gøre, ellers fortjener vi ikke at være et tophold i Superligaen, siger en meget tændt Mikkel Beckmann, der i Superligaen i denne sæson indtil nu kun kan se tilbage på en enkelt scoring til 4-1 mod SønderjyskE i august.