Beckmann: Håber på fed kulisse

Kategorier

Beckmann: Håber på fed kulisse

FC Nordsjælland havde mandag aften sidste træning i Parken inden det tirsdag går løs i UEFA Champions League mod Juventus.

Én af de spillere som glæder sig rigtig meget til kampen er Mikkel Beckmann, da han som knægt havde et stort kærlighedsforhold til Juventus. Dengang havde Juventus sin storhedstid med  Vialli og Co. I dag er det Buffon og Pirlo som de største stjerne, der har ført Juventus til 47 Serie A kampe uden nederlag. Alligevel føler Beckmann sig klar til opgaven. – En kamp som vi selvfølgelig alle sammen glæder os til, en stor kamp hvor vi håber at komme på tavlen. Det er sådan lidt det vi hungrer efter nu, vigtigst af alt pointmæssigt, men vi vil selvfølgelig også gerne score. Det tror og håber jeg også på kommer til at ske, siger Beckmann og håber på massiv opbakning fra publikum i Parken. – Hvis der kommer i nærheden af lige så mange som sidst, så bliver det en fed kulisse. Det håber og tror jeg på, og så skal vi nok sørge for at levere lidt underholdning, siger Mikkel Beckmann. Du kan stadig nå at købe din billet hos billetnet hvis du gerne vil også se FC Nordsjælland mod Juventus tirsdag aften i Parken.