Vær med til at lave Champions League Tifo

Kategorier


Nu har du muligheden for at hjælpe til med at lave FCNs UEFA Champions League Tifo. (Foto:FCN)

Vær med til at lave Champions League Tifo

Vær med til at lave FC Nordsjællands største TIFO nogensinde når FCN møder Chelsea FC i UEFA Champions League.

FC Nordsjælland står overfor en stor begivenhed når Chelsea FC venter i Parken tirsdag den 2. Oktober. I forbindelse med kampen vil FCNs fangruppe Wild Tigers fra C tribunen sørge for en fantastisk velkomst til FCN spillerne når de løber ind til kampen i Parken. I den forbindelse søger de din hjælp i Parken:

-Forholdene i Parken er lidt større end vi er vant til i Farum Park, og derfor søger vi fans som vil give en hjælpende hånd til at få vores Tifo´s på plads op til kampen. Der er brug for alle, der har lyst til at hjælpe og være med omkring denne fantastiske begivenhed.  Specielt dagen før kampen spiller har vi brug for hjælp, da der er mange praktiske ting som skal ordnes. Vi har særlig stor brug for folk med en symaskine, der kan sy lige ud, siger Wild Tigers.

Hvis du har tid og lyst til at give nogle timer sammen med andre FC Nordsjælland fans til dette arbejde så kontakt straks Wild Tigers på champions@wildtigers.dk Alle kan deltage, men vær opmærksom på, at det godt kan blive sent, før vi er færdige med forberedelserne mandag aften.

Wild Tigers vil sørge for at koordinere transportmuligheder og der vil selvfølgelig være mad og drikke til alle hjælpere.