Ungdomsfrikort åbent til Brøndby kamp

Kategorier


FSN ungdomsfrikortet giver adgang til kampen mod Brøndby søndag. Husk at kortet skal være registreret på www.fcn.dk. (Foto: www.boesenfoto.dk)

Ungdomsfrikort åbent til Brøndby kamp

FSN ungdomsfrikort 2012/13 giver ekstraordinært adgang til kampen mod Brøndby IF på søndag den 2.9. kl. 17:00.

Alle medlemmer i FC Nordsjællands samarbejdsklubber med et gyldigt FSN ungdomskort 2012/13 (gult kort), har adgang til kampen mellem FCN og Brøndby på søndag den 2.9. kl. 17:00. Hvis du endnu ikke har fået det nye ungdomsfrikort skal du tage fat i træneren i din lokale klub, eller klubbens FSN kontaktperson. For at bruge ungdomsfrikortet skal det være registreret – det gøre ved at klik her. Alle ungdomsmedlemmer under 8 år har fri adgang til kampen i Farum Park og behøver ikke at benytte kort. De ungdomsmedlemmer, der ikke har registreret kortet søndag, har som en ekstra service mulighed for at registrere det ved indgang 1 – vi opfordrer dog alle til at gøre det via ovenstående link på forhånd, da vi forventer mange gæster. Sørg for at komme i god tid til kampen.