Udesejr til U/19 holdet

Kategorier


U/19 holdet vandt udekampen mod Randers med 2-0 og topper U/19 ligaen. (Foto: Jens Kristian Lørup)

Udesejr til U/19 holdet

FC Nordsjællands U/19 hold vandt udekampen mod Randers med 2-0 og fører U/19 Ligaen. U/17 holdet tabte deres kamp med 3-1.

U/19 Liga: Randers – FCN 0-2 (0-2) FC Nordsjællands U/19 hold har fået en flot start på sæsonen, hvor holdet topper U/19 ligaen efter seks runder. I sidse uge kom det første pointtab så da holdet tabte til FCM, og det var derfor vigtigt at man kom tilbage på vinderkurs mod Randers. FCN spillerne var klar fra første fløjt og viste godt spil i 2-0 sejren, hvor Kalil Faizi blev dobbelt målscore. Kalil Faizi scorede først til 1-0 efter en halv times spil, da han rykkede ind i banen fra venstresiden og sparkede bolden i mål. Ti minutter senere var Kalil Faizi på spil ingen med et hovedstødsmål.To måls føringen gjorde at FCN var i kontrol og efter pausen var der flere muligheder for at udbygge føringen:

-Det var en flot sejr i en kamp som vi styre i begge ender af banen. Nu gælder det vores næste kamp mod Lyngby på udebane, hvor vi skal arbejde hårdt for at få tre point med hjem, siger Cheftræner Peter Feher.

U/17 Liga: Randers – FCN 3-1 (0-0)

FC Nordsjællands U/17 hold spillede en god 1.halvleg, men efter pausen scorede hjemmeholdet tre mål på et kvarter til store ærgrelse for FCN spillerne. De unge tigere skabte ellers mange chancer i en kamp, hvor de både ramte stolpen og overliggeren samt havde flere nærgående forsøg. Hjemmeholdet kom foran efter 52 minutter og den scoring fik FCN spillerne til at satse, hvilket blev kostbart, da Randers scorede yderligere til 2 og 3-0. FCN fik mod slutningen reduceret til resultatet 3-1, da Christian T. Køhler scorede på straffespark:

-Vi spiller langt hen af vejen en god kamp, men vi bliver for utålmodige i vores spil og går væk fra konceptet, da vi kommer bagud. Spillerne arbejdede dog godt for sagen og lektien må blive at vi skal holde vores spillemæssige koncept hele vejen, siger Cheftræner Sune Jensen.