U/17-holdet fik kamp til stregen i Donetsk

Kategorier

U/17-holdet fik kamp til stregen i Donetsk

FC Nordsjællands U/17-hold var med på turen til Ukraine, hvor der var arrangeret en kamp mod Shakhtars Donetsk U/17-hold.

Præcis som Superliga-holdet stod U/17-holdet klar i lufthavnen tirsdag morgen, da de skulle med flyveren til Donetsk for at opleve onsdagens kamp, men også for at møde Shahktars U/17-hold. Truppen skulle lære hvordan det er at tage på en sådan tur, og hvordan man forbereder sig bedst muligt med de mest optimale forudsætninger. – Rigtig fed oplevelse at komme ned og møde et internationalt hold. Niveauet er højere, så vi bliver sat på en ekstra prøvelser i forhold til der hjemme, fortæller Marcus Ingvartsen fra U/17-holdet. Ved ankomsten til hotellet røg spillerne og trænere til frokost og efterfølgende til træning på Shakhtar Donetsk baner og besøg på deres akademi. Onsdag formiddag var der så kamp i morgen Shahktar’s mandskab på deres gamle stadion. Kampen blev spillet på et højt niveau, og de unge FCN-tigrer leverede en flot præstation. Det var dog ikke nok til at vinde, for Shakhtar Donetsk akademi-spillere var lige et enkelt niveau bedre end FCN. Derfor blev det til et 2-0 nederlag. – Fantastisk for drengene at være med på sådan en tur. Det har vi været rigtig begejstret og fået meget ud af det. VI har mærket hele atmosfæren og fornemmelsen af hvordan det er at rejse ud og skulle præstere, fortæller træner for U/17-holdet Sune Jensen. Turen blev afsluttet med UEFA Champions League kampen på Donbass Arena, hvor de så Hjulmands tropper levere en flot kamp. Du kan se video fra turen i indslaget ovenfor.