Truppen til UEFA Champions League

Kategorier

Truppen til UEFA Champions League

FC Nordsjælland har sat navne på den trup, der skal repræsentere de danske farver i UEFA Champions League. Ud over de velkendte navne på mestrenes holdkort er truppen også præget af det store ungdoms- og talentarbejde i klubben.

First team coach, Flemming Pedersen fortæller om valget af de mange unge spillere: – Der er flere faktorer, der spiller ind. Først og fremmest er det alle spillere, som vi pt. mener, har potentiale til Superligaen på kort eller lidt længere sigt.  Dernæst handler det om, at de spiller positioner, hvor vi kan få brug for mere bredde – her vil vi supplere fra U19-truppen. – Samtidig er det vigtigt for os, at vi fortsat arbejder med sammenhængen hele vejen igennem klubben. Det er ikke nyt for de unge, at spille med A-truppen; de træner jævnligt sammen og de spiller på samme måde. Skulle der være behov for at bruge én eller to af dem i kamp, vil vi være helt rolige, og vide, at de kender både systemet og medspillere. Truppen til UEFA Champions League: 1 Jesper Hansen
2 Jores Okore
4 Henrik Kildentoft
5 Anders Christiansen
6 Enoch Adu
7 Nikolaj Stokholm
8 Patrick Mtiliga
10 Mikkel Beckmann
11 Morten Nordstrand
12 Rawez Lawan
13 Oguzhan Aynaoglu
14 Joe Sise
15 Joshua John
16 Thomas Villadsen
17 Søren Christensen
18 Michael Parkhurst
19 Mark Gundelach
20 Kasper Lorentzen
21 Ivan Runje
22 Andreas Laudrup
23 Mario Tičinović
24 Kamal Issah
25 David Raagaard Jensen
27 Seejou King
29 Søren Henriksen
30 Lasse Petry
32 Jannich Storch
34 Emiliano Hansen
40 Pascal Gregor
41 Kristian Lindberg
42 Johannes Ritter Plum
43 Andreas Maxsø
44 Philip Zinckernagel
45 Samed Barut
46 Nicklas Mouritzen
47 Mathias Mejer Knudsen Første kamp spilles d. 19. September I Shakhtar Donetsk. Første gang FC Nordsjælland optræder på hjemmebane i Parken er 2. oktober, hvor de regerende Champions League-mestre kommer på besøg. Nedre C nærmer sig hastigt udsolgt (kan købes i FCN Shoppen) ligesom det allerede nu tynder ud i ledige pladser på øvre C, Nedre B og det afsnit på D-tribunen, hvor danske fans af udeholdet kan sikre sig plads.