Truppen til pokalkamp i Svebølle

Kategorier


Anders “AC” Christiansen har været indskifter i de seneste Superligakampe og kan måske få noget mere kamptid mod Svebølle. (Foto: Bosenfoto.dk)

Truppen til pokalkamp i Svebølle

FCN træder ind i DBU Pokalen her i tredje runde, og tirsdag kl. 16.30 står tigrene klar til kamp i Svebølle mod det lokale 2. divisionshold

Som dansk mester træder FC Nordsjælland først ind i pokalturneringen her i tredje runde. Lodtrækningen til DBU Pokalen gav FCN udekamp mod 2. divisionsholdet Svebølle, der er beliggende mellem Holbæk og Kalundborg. Da Svebølle ikke har lysanlæg, bliver der fløjtet op til kamp i morgen tirsdag allerede kl. 16.30, så man også kan nå en evt. omkamp, inden det bliver mørkt. FCN er midt i et meget tæt kampprogram, men trænerteamet har alligevel en del af de vante Superligaspilelre med til pokalkampen. FCN var jo pokalvinder i både 2010 og 2011, og det er en turnering, der vægts højt. Truppen til kampen i Svebølle ser således ud: 4 Henrik Kildentoft, 5 Anders “AC” Christiansen, 10 Mikkel Beckmann, 12 Rawez Lawan, 13 Oguzhan “OG” Aynaoglu, 16 Thomas Villadsen (M), 19 Mark Gundelach, 20 Kasper Lorentzen, 22 Andreas Laudrup, 23 Mario Ticinovic, 24 Kamal Issah, 25 David Jensen (M), 29 Søren Henriksen, 30 Lasse Petry, 31 Ragnvald Soma, 34 Emiliano Marcondes og fra U/19 holdet Kristian Lindberg og Andreas Maxsø.