Truppen klar til Esbjerg

Kategorier

Truppen klar til Esbjerg

Torsdagens træning er overstået og trænerteamet har fundet det hold, som skal forsøge at hente tre point i Farum Park kl.18.30.

Det er nogle hektiske uger som FC Nordsjælland befinder sig i med Superliga, Pokal-turnering og UEFA Champions League. I morgen, fredag, står den så på Superliga-opgør mod Esbjerg fB hvor man skal gøre alt for nappe alle tre point og forblive i toppen af rækken. – Det bliver en tæt kamp og en lige kamp. Esbjerg er jo trådt flot ind i Superligaen igen, i starten fik de måske ikke de point som de havde spillet og chancerne til, men de sidste to gange er det gået deres vej. De har vundet to flotte sejre, ganske fortjent. Det er et meget robust hold, som har farlige spillere og som har fart, fortæller Cheftræner Kasper Hjulmand om ligger vægt på at proceduren er den samme for FCN som i mange af de andre kampe. – Vi kommer til i alle kampene at skulle bryde modstanderne op og vi ved at der lurer kontra-angreb i mod os, og den psykologi der er i den slags kampe er altid spændende, siger Hjulmand og  glæder sig over den type udfordring, som er en af de mest spændende i spillet på banen. – Det er ikke overraskende, det er naturen i øjeblikket. Det er en udfordring, som er spændende og måske den største i fodbold, når modstanderne er tilfredse med et point. Der er flere kampe af den her slags i denne her sæson, hvor modstanderne stiller sig længere tilbage. Det er fantastisk udfordring og en af de sjove ting i fodbold, fortæller Cheftræneren. Du kan se og høre mere fra Kasper Hjulmand om kampen ved at se indslaget ovenfor. Der er kickoff kl.18.30 i Farum Park, og hvis ikke du allerede har købt din billet, så kan du gøre det ved billetlugen ved stadion. FC Nordsjællands trup til Superligakampen mod Esbjerg fB fredag kl.18.30:
1 Jesper Hansen, 2 Jores Okore, 4. Henrik Kildentoft 5 Anders “AC” Christiansen, 6 Enock Adu, 7 Nicolai Stokholm, 8 Patrick Mtiliga, 10 Mikkel Beckmann, 11 Morten Nordstrand, 13 Oguzhan ‘O.G.’ Aynaoglu, 15 Joshua John, 16 Thomas Villadsen, 17 Søren Christensen, 18 Michael Parkhurst, 19 Mark Gundelach, 20 Kasper Lorentzen, 21 Ivan Runje, 22 Andreas Laudrup, 23 Mario Ticinovic, og 30 Lasse Petry. Truppen tæller 20 spillere og to skal dermed sorteres fra på kampdagen.