Truppen klar til Brøndby

Kategorier

Truppen klar til Brøndby

Sidste træningspas inden søndagens kamp i Farum Park er overstået.

Trænerteamet har truppen klar til kampen mod Brøndby IF. Det har været en uge fyldt med Champions League lodtrækning, men allerede dagen efter fik truppen lagt lodtrækning bag sig og fokus blev rettet mod Brøndby-kampen. – Vanvittig vigtig kamp for os, vi har snakket om det her til morgen, nu fik vi realiseret præcis hvordan det ser ud i Champions League. Den er nu blevet lukket her til morgen og vi har nu fuld fokus på Brøndby. Vigtigt at følge tre sejrer op med en fjerde, og vi skal følge op på den gode start på hjemmebanen, fortæller Kasper Hjulmand. FC Nordsjællands trup til Superligakampen mod Brøndby søndag kl.17.00:
1. Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 6. Enock Kofi Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 10. Mikkel Beckmann, 11. Morten Nordstrand, 12. Rawez Lawan, 13. Oguzhan “O.G.” Aynaoglu, 15. Joshua John, 16. Thomas Villadsen (M), 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 21. Ivan Runje, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 30. Lasse Petry. Truppen tæller 19 spillere og én skal dermed sorteres fra på kampdagen.