Travl uge for reserverne

Kategorier

Travl uge for reserverne

Glæde over tre kampe på en uge for FC Nordsjællands reserver.

FC Nordsjællands reserver startede ugen med en kamp mod AB, og allerede igen i dag, fredag, var holdet i aktion igen og mandag er det så Lyngby Boldklub som reserverne skal møde. Mandag spillede reserverne 1-1 mod AB, og FC Nordsjællands målscorer blev Johannes Ritter. Der var flere stor chancer til de unge reserve, men det lykkedes ikke at få prikket den sidste bold ind til endnu en sejr i reserveholds-ligaen. I dag, fredag, skulle FC Nordsjælland så op imod F.C. Københavns reservehold. Det blev desværre til et 3-2 nederlag.  Men det var tæt på et flot comeback fra FCN efter at have været bagud 3-0. Morten Nordstrand scorede det første mål for FC Nordsjælland efter 57 minutter, og lidt senere blev kampens bedste mål scorede. Et flot opspil sluttede med et indlæg fra Rawez Lawan til Mikkel Beckmann som scorede sikkert. Reserveholdstræner, John Bredal sagde følgende efter kampen. – Vi spiller en skidt første halvleg, hvor vi ikke rigtig er oppe i gear, og når det så bliver krydret med tekniske fejl , så får vi det svært. Der var lidt for meget ild i bolden når vi havde den, og vi forstod ikke at holde i den på de rigtige tidspunkter og lægge det rigtige pres. Det var tilgengæld en meget opløftende anden halvleg, hvor vi æder os ind i kampen og jeg synes klart at vi slutter bedst af og vi er tættere på 3-3 end de er på 4-2, fortæller John Bredal. Startopstilling (4-3-3):
David Jensen – Henrik Kildentoft, Søren Henriksen, Lasse Petry, Seejou King – Anders ’AC’ Christiansen, Kamal Issah, Mikkel Beckmann – Rawez Lawan, Oguzhan ‘O.G.’ Aynaoglu, Morten Nordstrand. Mål:
1-0 FCK
2-0 FCK
3-0 FCK
3-1 Morten Nordstrand
3-2 Mikkel Beckmann Indskiftninger:
45min: Mathias Mejer Knudsen ind for Seejou King
60min: Andreas Maxsø ind for AC
65min: Emiliano Marcondes ind for Mikkel Beckmann
70min: Philip Zinckernagel ind for Morten Nordstrand