Sportsdirektøren gør transferstatus

Kategorier

Sportsdirektøren gør transferstatus

Transfervinduet er nu lukket, og Sportsdirektøren er klar til at fortælle om hvilke overvejelser der har været undervejs.

Selvom der ikke var aktivitet på transfermarkedet det sidste døgn i FC Nordsjælland, så er der kommet flere nye spillere til truppen, og det glæder Sportsdirektøren. – Det har været et spændende transfervindue at sidde i, det har været nyt fordi vi har siddet som mestre og det har givet nye muligheder og udfordringer. Vi er glade for at vi har holdt fast i den stil, og den type spillere som vi føler passer til os og ikke lade os friste af spillere som ikke passer rigtig til FC Nordsjælland. Vi har holdt fast i den kultur og det miljø, som er vigtigt for os, og det er at man ikke bare skifter til højre og venstre, siger Jan Laursen. – Det har også været en sag at holde fast i et mesterhold, man ser mange gange at når et lidt mindre hold bliver mestre, så bliver holdet splittet i atomer. Det er absolut ikke sket her, så den operation er lykkedes, fortæller Jan Laursen – Vi kiggede da på spillere helt frem til sidste øjeblik, og som vi også har sagt tidligere, vi ville gerne have haft en ekstra forsvarsspiller ind, men vi vurderede de muligheder der var, og fandt dem ikke attraktive nok, siger Jan Laursen. Du kan se og høre meget mere om Jan Laursens overvejelser for transfervinduet i indslaget.