Soma: Jeg trives med at spille bold

Kategorier

Soma: Jeg trives med at spille bold

FC Nordsjællands nye midterforsvarer Ragnvald Soma er ikke helt som andre norske forsvarsspillere, det er ikke tacklingerne og duellerne der glæder Soma.

Det er nemlig spillet med bolden, som Soma synes er det mest interessante. – Jeg er en spillende midt-stopper, der kan lide at have bolden. Jeg trives godt med at have bolden, og ikke så godt med at sparke bolden. Jeg har det bedst med at være fremrettet og at have bolden meget, fortæller Soma, som senest har optrådt i Rapid Wien. Det er dog i norsk fodbold at Ragnvald Soma har gået sin opdragelse, og selv mener han ikke at han passer så godt ind i den norske liga. – Jeg har haft tre år i østrigsk fodbold, hvor vi virkelig har spillet fodbold, og det har jeg ønsket at forsætte med. Og da jeg også gerne ville blive udenlandsk, og i Norge er der ikke helt så mange gode mulighederne for at spille bold på samme måde, siger Soma med et lille smil. Hvis du gerne vil se Ragnvald Soma i aktion for første gang, så er der gode muligheder for at han kommer på banen i tirsdagens kamp mod Svebølle, som spilles kl.16.30. Du kan se hele truppen her.