Sejrsstime brudt af FCM

Kategorier


FCNs U/17 og U/19 hold tabte deres kampe mod FCM. U/19 holder dog fast i 1.pladsen trods nederlag. (Foto: Jens Kristian Lørup).

Sejrsstime brudt af FCM

FC Nordsjællands U/19 hold havde inden rundens kamp mod FCM fået fuldt pointudbytte i U/19 ligaen. Et smalt 1-0 nederlag i Herning ødelagde dog sejrsstimen.

U/19 liga: FCM – FCN 1-0 (0-0) FC Nordsjællands U/19 hold gik ind til udekampen mod FCM med stor selvtillid efter sejre i de første fire runder i U/19 ligaen. Kampen mod FCM blev et lige opgør med få chancer til begge mandskaber. FCM overlod initiativet til tigrene, der fik lov til at styre begivhederne mens FCM satsede på omstillinger i en chancefattig 1.halvleg. Efter pausen var FCN fortsat toneangivende. Men 20. minutter inde i 2.halvleg blev en dødbold afgørende for kampens udfald. FCM slog et frispark ind i feltet og efter et hovedstødsforsøg fik en FCM spiller returbolden, der blev sendt i mål til 1-0 føring. I resten af kampen pressede FCN på for en udligning og havde tilløb til flere chancer samt et par gode frisparksmuligheder fra kanten af feltet. Desværre ente kampen 1-0, og dermed tabte U/19 holdet for første gang i denne sæson: -Vi har været inde i en rigtig god periode så det er selvfølgelig ærgerligt at vi taber. Der er nogle ting som vi skal arbejde med i vores fremadrettede spil. Nu ser vi frem mod vores næste kamp i Randers, og glæder os desuden over at to spillere, Pascal Gregor og Andreas Maxsø, er med i UEFA Champions League truppen til Donetsk, siger Cheftræner Peter Feher. FCNs U/19 hold spiller næste gang mod Randers FC på udebane lørdag den 22.9. kl. 14:00. U/17 liga: FCM-FCN 5-1 (2-1) FC Nordsjællands U/17 hold løb ind i et nederlag på 5-1, da de gæstede FCM. Hjemmeholdet kom foran efter fem minutters spil og lagde pres på de unge FCN spillere fra kampens start. Mads Petersen fik dog udlignet for FCN efter et kvarters spil, inden FCM atter bragte sig i front inden pausen. I 2.halvleg scorede FCM tre gange indenfor det første kvarter, og dermed var kampen reelt afgjort. FCNs U/17 Cheftræner, Sune Jensen, erkender at der er nogle områder som der skal arbejdes med: -Overordnet var det en lærerig kamp, der viser at vi skal blive bedre til at spille på vores præmisser. Vi har nogle dumme boldtab, hvor vi ikke beskytter bolden godt nok. Desuden skal vi blive endnu dygtigere i omstillingsspillet. FCNs U/17 hold spiller næste gang mod Randers FC på udebane lørdag den 22.9. kl. 16:00.