Rygsækken blev fyldt op for FCN-spillerne

Kategorier

Rygsækken blev fyldt op for FCN-spillerne

Som debutanter i UEFA Champions League var der mange ting som FC Nordsjælland spillerne kunne lære da de onsdag mødte FC Shakhtar Donetsk.

Et 2-0 nederlag skal man aldrig glæde sig over, og skuffelsen var da også stor efter kampen I truppen, men der var positive momenter at tage med. Der blev nemlig lært rigtig meget af de 90 minutter på banen. – Det er klart at vi er skuffede over at vi taber, og det skal man altid være, men det var en fed oplevelse og vi kan lære utrolig meget af den her kamp. Vi fik bevist, at specielt i spillets omgang på banen kan vi være med. Men vi skal lære noget af deres måde at lave gennembrud på. Den timing og fart de havde var bedre end vores, fortalte Kasper Lorentzen i mixe zone efter kampen. – Deres presspil var rigtig godt, de kommer så tæt på én hele tiden, og det er vi ikke vant til. Vi skal flytte bolden noget hurtigere og bevæge sig hele tiden. Så, at blive presset på den måde er kun godt for én, sagde Søren Christensen. Du kan se og høre mere fra flere af spillerne i indslaget ovenfor. Allerede igen på lørdag går det løs for FC Nordsjælland i Farum Park når Randers FC kommer på besøg. Hvis ikke du allerede har fået købt din billet, så skynd dig at gøre det her. Det er klokken 17.00 at de danske mestre skal tage endnu en hjemmebane sejr.   (Musik: Trentemøller feat. Anne Trolle – Moan)